Menu
Coffea
NOVINKA

Coffea

75.38% (13 hodnocení)
Skladem
149 Kč
ks
cena:149 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

Kávovník (Coffea) nejspíš není třeba představovat. Kávu, co by stimulant známe dobře. Málokdo však ví, že první zmínky v arabském světě mluví o kávě především jako o povzbuzujícím léku. Není divu, zelená i pražená zrna jsou plná účinných látek. Nejznámější je bezesporu alkaloid kofein, zrna obsahují nicméně i další pozoruhodné látky a káva nestimuluje jen jako nápoj, ale má výrazné účinky i na pleť. Kofein dokáže pronikat do pokožky, rozšiřovat drobné vlásečnice a pomáhat prokrvovat pleť. Těchto jeho vlastností jsem využila v mýdle nazvaném Coffea. Kávu jsem do mýdla přidala ve formě mleté, funguje tedy i jako peeling, který prokrvení podpoří a zároveň mechanicky odstraní odumřelé buňky. Díky lepší cirkulaci do pleti proudí živiny a naopak mohou odcházet toxiny. Stimulační účinky kofeinu jsem doplnila o antiseptickou a prokrvující skořici, podporující působení kávy a éterický olej získaný z fermentovaných listů pačule obecné.

Mýdlo Coffea znáte pod původním názvem Tajemný orient.

 

  • Pro typ pokožky:  normální, mýdlo je antiseptické, čistící, exfoliační, dezodorizační, prokrvující, prohřívací, stimulující a tonizační.
  • Vůně:  teplá a intenzivní orientální vůně skořice a pačule umocněná kávou, lehce afrodiziakální mýdlo, vzpružuje a zbavuje napětí
  • Váha:  před zráním minimálně 100g
  • Doporučené datum spotřeby: 12 měsíců od data výroby
  • Ekologické balení: baleno v papíru s PEFC certifikátem
  • Ingredients INCI:  Aqua, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Sunflowerseedate, Coffea Arabica Seed Powder, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cinnamomum Zeylancium Bark Oil, Pogosemon Cablin Leaf Oil , Cinnamomum Cassia Bark, Cinnamal*, Eugenol*, Linalool* *z přírodních éterických olejů
  • Složení: voda, olivový olej, kokosový olej, palmový olej RSPO, slunečnicový olej LZS BIO, mletá káva, jojobový olej LZS, skořicový esenciální olej, esenciální olej pačule, skořice mletá, alergeny z přírodních éterických olejů. 
    LZS = lisovaný za studena
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
#no_reviews

X

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.