Menu

22. Ohlédnutí za letošním ročníkem Noirfilmfestivalu (video)

07. 10. 2018, 10:46

V závěru letošního extrémně horkého léta proběhl nedaleko od Čarovného mlýna další, již 5. ročník Noirfilmfestivalu. Z časových důvodů se bohužel dostaneme vždy jen na zahajovací projekci na nádvoří hradu, což nám obvykle přinese nejen netradiční kulturní zážitek, ale dovolí se i setkat s přáteli a známými. Navíc se odvažuji tvrdit, že jak ředitele festivalu Vítka Grigartzika tak hlavní dramaturgyni Janu Bébarovou již můžeme počítat mezi přátele a že nás společný obdiv k film noir všechny spojil.

 

 

 

A tak stejně jako posledních pět let, ani letos jsme nemohli vynechat navštěvu Noirfilmfestivalu na hradě Křivoklát. Tři roky jako diváci, loni jako sponzoři finanční (i když částka samozřejmě byla čistě symbolická) a letos už jako partneři festivalu.

Pro letošní ročník nás napadlo vytvořit nejen speciální limitovanou edici mýdla Noir, kterou jste si mohli v průběhu srpna zakoupit ve festivalovém obchůdku a na našem eshopu (i když spíše jen pár dní, protože se po ní doslova zaprášilo), ale navíc i jedinečný "Balzám na noirovou duši", který organizátoři festivalu použili jako dárek pro VIP partnery.

Důkazem naší přítomnosti je nasledující videoreportáž TV Praha: https://www.facebook.com/prahatv/videos/229431407722899/

 

Festival nás opět okouzlil svojí příjemnou atmosférou a už teď se těšíme na další ročník a přemýšlíme, co nového zase společně vymyslíme... :)

Čarovný mlýn, 5.10.2018

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:

X

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.